Marco Reus gör en ställning när Dortmund säkrar en bekväm seger på Union Berlin
نوشته شده توسط : trojashop

Borussia Dortmund återvände till att vinna i Bundesliga när ett stag från Marco Reus hjälpte dem vinna 3-0 borta mot Union Berlin. Det var ett riktigt lågstressspel för spelare i Borussia Dortmund tröja. Vid något tillfälle såg Union verkligen ut som att de skulle slå Dortmund, och förutom ett otillåtet mål i andra halvlek, lade Union knappt en handske på dem. Utan bästa målskytten Erling Haaland genom skada drillade kaptenen Reus fram gästerna i den 18:e minuten.

Det var en solid och disciplinerad prestation från Marco Roses sida, och de belönades med sin första nolla på bortaplan för säsongen i Bundesliga. Det var en övertygande prestation från spelare i Borussia Dortmund tröja. "Nu är det viktigt att vi också njuter av vinsten," sa Reus. "Att vi kunde släppa ut all den frustration vi byggde upp i den senaste matchen och under veckan." Det var en mycket förbättrad prestation från pojkar i fotbollströjor, som inte visade alltför många negativa effekter av förra helgens 5-2-förlust mot Bayer Leverkusen.

Två mål i första halvlek var en fantastisk start för BVB, och Reus pressade upp farten hela matchen. En mycket bra prestation av kaptenen. Efter att ha behållit kontrollen under större delen av andra halvlek, petade Raphael Guerreiro hem en sen trea för att säkerställa vinst för gästerna. Det borde vara oändligt firande från spelare i fotbollströjor. Samtidigt var det också en match att minnas för Marco Reus, eftersom han blev bara den fjärde spelaren någonsin att göra 150 mål för Borussia Dortmund.